marts 25, 2009

Lidt sol, lidt tapas - meget kreativitet

Jeg havde næsten glemt hvordan det var at undervise på en guideskole. Den ene lektion tager den anden og når man endelig har fri bruger man alt sin tid på at forberede den næste lektion. Men det er sjovt her, eleverne er dygtige og solen skinner.
I dag har vi været kreative. Tegnet, haft ansigtsmaling og lært at gå i maskot dragterne. I aften bliver det middag på Piero's fantastiske romerske restaurant i den gamle by. Satyricon here we come...

marts 22, 2009

Viva España

Så er jeg ankommet til Mallorca og solen skinner, so I am a happy happy Sharni.
Jeg skal være her en uge for at uddanne kommende guider. Jeg tror det bliver både spændende og hårdt.
Jeg har lige tjekket ind på hotellet (med lovely seaview) og sidder nu på kontoret og forbereder de første lektioner. Vi starter allerede i aften med en samling, præsentation af hinanden og ugens program. Vi afslutter dagen med manér i den gamle by med tapas i lange baner. Estoy muy contento (eller hvad det nu hedder... Jeg kan godt mærke det snart er 1/2 år siden mit spanske var i brug)


marts 21, 2009

New Indian Cooking & svensk Schlager

Tøseklubbens middag (med et noget svagt fremøde) blev på DADO, en super lækker Indisk restaurant på Söder. Tak for tipet Emilia. Fantastisk mad og gode drinks. Kan anbefale deres mad, hindbær Mojitos og kaffe bailey!
Point: 5/5

Den indiske aften blev til nat og klubbens medlemmer flyttede sig videre til Schlager bar No1 . Golden Hits. Behøver jeg at sige at vi blev til lukketid. Mange mærkelige mennesker kom og gik i aftenens løb, og jeg kom åbenbart fra LEGO-land!!
Og Jenny ville partou være Björn og det resulterede i at vi måtte lede efter Benny hele aftenen. Til sidst dukkede han op og ABBA var genforenet!!

Knold & Habitjakke

Efter mange forsøg har jeg nu endelig lykkeds med at sætte mit hår op i den perfekte knold. Så behøver jeg kun længere hår, så den kan blive endnu større.


Og ugens favorit beklædningsdel:
Min grå habitjakke som lige nu passer til ALT!

Projekt PowerBar & nitte værksted

Mange nye projekter ser dagens lys...

1. Kan man lave sine egne sund powerbars som man kan spise efter/inden træning eller når man skal have stillet den lille sult...
Svar: JA. Det kan man sagtens. Og gode blev de også!

2. Hvad gør man når man ikke kan finde de perfekt støvler med nitter? Eller når ingen nitte tasker er som de skal være?
Svar: Man køber sine egne nitter og laver et lille nitte værksted i køkkenet.
Og resultatet. Jeg er tilfreds.

Danish Dynamite

Jeg glemte helt at fortælle om min herlige uge i Danmark.

Det var et fuldt spækket program hver aften.
Diverse café besøg med gode gamle venner, Rikke kom en tur forbi fra Odense, River lavede fin middag (jeg var imponeret!) efterfulgt af en alt for vild bowlingtur (kan man holde fest i en bowlinghal??? Åbenbart), fødselsdagsmiddag hos Marie med de vildeste cup cakes jeg har set. Og selvfølgelig en shoppingtur med mor og en herlig søndags middag hos familien Dalsgaard/Nielsen. Denne gang med svensk opbakning. Tak Max!

marts 20, 2009

Fredag, fest og flytur

Så blev det fredag. En hård og travl uge med Lead uddannelse og forberedelser for skolen på Mallorca som starter på søndag.
I aften er det tøsemiddag og det ser ud som om at det kun er halvdelen af ligaen som faktisk kommer. Men det skal nok blive sjovt alligevel. 3 tøser og en restaurant på Söder er et godt udgangspunkt.
På søndag flyver jeg til Mallorca og skal være der i 1 uge. Business - not pleasure! Men lidt pleasure er det jo altid når man er på Mallorca. Jeg har hørt rygter om sol og varme. Uhhh! Kan næsten allerede smage aioli og tapas på tungen, hvis jeg lukker øjnene og koncentrerer mig.

marts 11, 2009

Velkommen hjem

Så er jeg tilbage i Sverige og jeg blev budt varmt (!) velkommen med sne, sne og atter sne. "De" siger at det skal sne hele ugen. Øv.
Har skumle planer om en fødselsdags fest i påsken hvor mor og bror med kæresten også kommer på besøg. Glæder mig allerede. Og denne gang skal jeg vinde i bowling!

marts 03, 2009

Leoparder, leggins og accesories

Seneste must-haves som er havnet i min garderobe...

1. Leggins i denim
Disse er fra Vila


2. Leorpard mønstrede overdele
Denne er fra H&M og kombineret med mit Armani læder bælte

3. De rigtige accdesories
Sorte gladiator sandaler fra Din sko
Sort nitte bælte og hat fra H&M
Beige Clutch fra Tiger of Sweden
Sort læder armbånd og coral farvet tørklæde fra H&M

marts 01, 2009

Nye briller

Har endelig fået mine nye briller. Valgte to super fede par hos Specsavers.




Nye briller

Har endelig fået mine nye briller. Valgte to super fede par hos Specsavers.



Mænd der hader kvinder!

Jeg var inde og se "mänd som hatar kvinnor" igår.
En sindsygt god film. Den var uhyggelig selvom jeg havde læst bogen og derfor vidste hvad som ventede. Og fantastiske skuespillere. Gå ind og se den!

Imorgen tager jeg til Danmark i en uge. Jaaaa.
Glæder mig til Go-Cart med River, middag og shopping med mor, Marie's fødselsdagsfest, søndags middag hos Peter's forældre og café besøg med Rikke og Peter og sikkert mange flere.
Og så er der ikke længe til alle sommer rejserne starter. Den første bliver Mallorca i slutningen af marts og derefter afløser den ene rejse den anden det meste af sommeren...
Og tøse ferien til New York er selvfølgelig klemt ind i programmet.