tag:blogger.com,1999:blog-5316944552195798705.post486409879723065379..comments2024-03-15T03:33:48.395+01:00Comments on Bake-in-Heels: De bedste rugklappere / rugbrødsbollerUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5316944552195798705.post-73839243973343872812020-05-07T09:36:50.695+02:002020-05-07T09:36:50.695+02:00Jeg har bakt rugklappene flere ganger og dejen er ...Jeg har bakt rugklappene flere ganger og dejen er tvertimot ganske blød. Hel spelt og rågkross som ligger i kokende vann to ganger innebærer også en del væske selv om vannet skal løbe fra. Disse er supergode og jeg anbefaler å prøve. Hilsen en norsk baker Sissel Rundbladhttps://www.blogger.com/profile/15660311265476490262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5316944552195798705.post-29589628186808783582020-01-14T18:04:09.029+01:002020-01-14T18:04:09.029+01:00Mon ikke der mangler noget væde i denne opskrift. ...Mon ikke der mangler noget væde i denne opskrift. 470 ml. incl. youghurten til ca. 1 kg. mel og kerner, giver en ekstremt tør dej!Carstenhttps://www.blogger.com/profile/11347689111959561932noreply@blogger.com