oktober 10, 2008

Bienvenido!

Dette bliver mit allerførste inlæg i min første blogg nogensinde. Spændende!

Det er et forsøg værd, også selvom jeg snart har boet så længe i Sverige at jeg ikke længere kan stave på dansk.

Det er efterhånden mange år siden jeg stoppede med at skrive dagbog og jeg har savner en god måde at holde styr på oplevelser og tanker.

Jeg har nemlig ikke den bedste hukommelse og jeg tror at dette måske er en god måde at logge mine oplevelser på, så jeg kan huske dem og kigge tilbage på dem.

Jeg er født og opvokset i Århus og har både gået i folkeskole og gymnasium i Århus. Jeg blev sproglig student i 2001.

Min mor og min lillebror (som ikke er særlig lille) bor stadig i Århus.

Efter jeg havde afsluttet gymnasiet tog jeg på guideskole i Malaga og fik derefter job som guide for et stort rejsebureau.
Fra 2002 til 2007 har jeg arbejdet som udflugtsguide, børne- og aktivitetsguide, servicechef og undervist på guideskoler. Jeg har boet på mange forskellige destinationer rundt om i verden. Rhodos, Mallorca, Gran Canaria, Tunesien og Thailand er nogle af de steder, jeg har arbejdet. Men mest i Spanien. Jeg elsker Spanien - specielt Mallorca - og jeg elsker det spanske sprog.
Jeg har faktisk været bosat på Mallorca i en fantasisk lejlighed i Palma. Lejligheden er min kæreste's. Han er svensk, men vi mødte hinanden på Mallorca. Han har stadig lejligheden der, men nu bor vi sammen i Sverige.

Hvordan havnede jeg så i Stockholm? Rejsebureauet tilbød mig et spændende job her og eftersom jeg er vandt til at flytte rundt syntes jeg det var værd at prøve.
Nu er jeg så i mellemtiden blevet forelsket i byen og har fået fast kontrakt, så nu ser det ud som om jeg bliver her et stykke tid.
What is not to like? Jeg elsker storbyer, et udfordrende job, socialt samvær, shopping og fart over feltet.
Ja, det skulle måske lige være vejret! Den første vinter her var en nær-døden oplevelse efter 5 år i solen.
Men her er jeg - levende og stadig i stockholm. Og denne vinter er jeg forberedt :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar