august 08, 2009

Chicas buenas

Vi kan jo godt være gode når vi anstrænger os...
En fredag aften i sundhedens tegn. Med en avanceret helsetallerken til middag og verdens bedste sommer dessert bestående af friske svenske jordbær og revet mørk Anton Berg chokolade. Et hit! Jeg drømmer faktisk lidt om den idag også.

Helstetallerken med coucous, mager kylling, hjemmelavet hummus, hjemmelavet tzatziki & hjemmelavet tomat salsa. Og jorbærd med 72% chokolade

Efter middagen så vi filmen "Sunshine Cleaning" & stenede på højt niveau i Bib's sofa, foran det nye tv, i den nye stue. Det er såååå fint i lejligheden nu Bib :) En helt fantastisk ædru fredag aften. Thanks darling!

Lørdag morgen startede med en rask 40 minutters gåtur.
Og Bib & Bob var total morgenfriske i sporty outfit.

Vi passerede flere mennesker på turen og måske var det bare min fantasi, men jeg er sikker på at de tænkte: "wow, hvor dygtige de der 2 er. Ude på powerwalk en lørdag morgen"
Nemlig!

Så skulle Bib på arbejde, så jeg kørte hjem og satte mig i solen et par timer. Med smoothies OG solcreme selvfølgelig :)


Opskrift på en super lækker & sund smoothie:
  • 1 håndfuld blandede bær (jeg kan anbefale at lave den på hindbær som indeholder fibre & blåbær som indeholder masser af antioxidanter)
  • Ca. 200 ml rismælk (man kan købe rismælk med kalcium & D-vitamin. Den fra "Carlshamn Mejeri" er rigtigt god)
  • En halv ske protein pulver (jeg har prøvet mange forkellige. Min favorit lige nu er "Raspberry Cheesecake Royale" fra Whey)
  • Et skvæt Aloe Vera saft (Organisk koncentrat med masser af gode egenskaber. Bl.a. stabiliserer den maven & indeholder antioxidanter. Og så har den lang holdbarhed)
  • Et skvæt "Oil of life" (den kan fåes i flere varianter. Bl.a. en som er anpasser specielt til kvinder. Den indeholder alle de livsvigtige fedtsyrer som vi behøver at få i os. Det er olie presset af frø fra kæmpenatlys og hør)

Velbekomme :)

1 kommentar: