april 23, 2010

All night long, uhhh, all night!

Det blev til mange, mange timer i Kastrup. SAS bestemt sig for at aflyse alle sine fly (selvom alle andre flyselskaber fløj som de skulle), så det betød Kastrup By Night! Not Hot!
Ikke engang en madkupon på 75dkk kunne redde aftenen. 75 kroner!!!!! Ved SAS ikke hvad mad og drikke koster i Kastrup? Åbenbart ikke.

Først var det er par timers ventetid på at få info om flyet. Så blev flyet aflyst. Og så var det en tur i SAS-køen sammen med resten af de strandede Kastrup gæster i 3,5 time. (Det er rigtigt nok! 3,5 freaking hours! Shit man får ondt i fødder, ben og ryg af bare at stå og stå så længe).
Derefter måtte jeg redde en ældre Islandsk dame som var ved at besvime. Lille mig fik hende ned at ligge, op med benene, fik hende til at drikke vand, viftede med mit ny-indkøbte Woman blad for at give hende luft og fik fat på lufthavnens læge. Alt dette mens alle andre bare stod og gloede? Que pasa? Come ON people!

Første-hjælps kit a la 2010


Til sidst blev det min tur og jeg fik en hotel voucher som jeg alligevel ikke kunne bruge fordi jeg måtte videre i endnu en kø og den samlede kø-tid endte med at stjæle det meste af natten, så jeg ikke kunne nå frem til hotellet inden jeg alligevel skulle ud til Kastrup igen.

Køen hos bagage service var også dejlig uoverskuelig lang. Der stod nummer 19 på skærmen, da jeg trak min nr 34. Suk. Efter 1 time havde jeg næsten bestemt mig for, at give op og rejse uden den indtil jeg kom i tanke om at jeg havde lagt lejlighedsnøglerne i kufferten. Idiot! Måske ikke det smarteste jeg har gjort. Kufferten skulle findes og som en ekstra sjov nat-bonus måtte jeg derfor lede blandt ca. 5500 uidentificerede kufferter hos bagage service. Jeg er glad for, at min kuffet er LIME-grøn!

Den lille limegrønne sag som snart har været med hele jorden rundt


Efter return-of-the-suitcase var der 2 timer tilbage inden jeg kunne tjekke ind. Jeg tænkte, at jeg kunne forsøge at få sovet en lille smule. Hvis man nogensinde har prøvet at ligge i en meget unaturlig og akavet stilling på en lillebitte lufthavns bænk i fuld belysning, med fødderne der stikker ud i den ene enden og hovedet som ikke rigtig kan være der, ja, så ved man at det er umuligt. At sove altså.

Men ingenting er jo så skidt at det ikke er godt for noget...

Så hvad kan man så lære af denne oplevelse?

 1. Kastrup "by day" er meget sjovere end Kastrup "by night". (Can't compare if you havnen't tried it). By day kan man jo fx. købe nye lækre Pilgrim solbriller
 2. Hav altid et dameblad & en flaske vand i tasken "in case of an emergency"
 3. Lig altid dine nøgler (og andre personlige genstande) i håndbagagen.
  Jeg havde husket at ligge p-pillerne i håndtasken.... Fedt! Så kan jeg i det mindste dyrke sikker sex selvom jeg ikke kan komme ind i min lejlighed. Smart!
 4. Forsøg ikke at sove i lufthavnen. Hold en fest i stedet
 5. Besvim ikke i en kø i lufthavnen... Du får ingen hjælp
 6. Rejs ALDRIG med en sort kuffert, det gør alle andre
Endelig fremme i Sverige med nye Pilgrim solbriller købt i Kastrup.
Forsøger at se lidt sur ud. virker det?


Ps. jeg opfordrer alle til at vente min. 1 uge inden de booker flybilletter med nogle af rute selskaberne. Det lugter af konkurs flere steder...

1 kommentar:

 1. Haha, d lyder som en kanon nat i Kastrup. Men jeg kunne godt ha sparet dig besværet og fortalt dig at Kastrup "by Night" sucks BIG time ;-) men i det mindste oplevede du action packed rescue service, og fik svaret på hvorfor du har så uendelig mange woman blade :-) men er glad for din blog er blevet fortaler for sikker sex på offentlige steder... Good on ya! :-) men hvad kan man lære af alt det her.....stay in Denmark :-) xxx lillebror

  SvarSlet