juni 12, 2012

Nemme og lækre blåbær muffins

Rigtige gode muffins med friske blåbær.
Ca. 16 stk.
  • 125 gr. usaltet smør (smeltet og let afkølet)
  • 1 æg
  • 1,25 dl. sødmælk
  • 225 gr. hvedemel
  • 175 gr (+ 1 tsk.) sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 300 gr. friske blåbær
Rør smør, æg og mælk godt sammen. Bland mel, de 175 gr sukker, bagepulver og salt i en anden skål.
Bland de våde ingredienser sammen med de tørre og vend forsigtigt blåbærrene ned i dejen.
Fordel i muffins forme og strø 1 tsk sukker over dem.
Bages i ovnen ved 190 grader indtil de er gyldenbrune og en kniv kan trækkes ren ud. Ca. 25-30 min.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar