oktober 07, 2012

Hytteost/Keso boller

Utroligt gode grovboller med hytteost/keso.
  • 3 dl. mælk/mjölk
  • 25 gr. gær/jäst
  • 1/2-1 tsk salt
  • 250 gr. hytteost/keso
  • 5 dl. Speltmel fuldkorn / fullkornsdinkel
  • 3 dl Speltmel fin / dinkelsikt
Varm mælken til 37 C og bland gæren i.
Bland hytteost/keso, salt og mel. Gem lidt mel.
Rør grundigt i dejen med en ske indtil den er godt blandet i skålen.
Lad dejen hæve med viskestykke/ bakduk over i 20 min.
Hæld dejen ud på et bord med mel på og ælt/knåda den godt. Form dejen til ca. 15-20 boller.
Læg dem på bagepapir på en bageplade med viskestykke over og hæv i 30 min.
Pensle med vand og drys flagsalt/flingsalt over.
Bages/gräddas i 10-15 min ved 225-250 C.






1 kommentar:

  1. Hej!

    Jeg arbejder for Findeopskrifter.dk, hvor brugerne kan søge gennem tusindvis af opskrifter fra Dansk mad websteder og mad blogs.

    Jeg har bemærket, at du har et stort antal af lækre opskrifter i din blog, og jeg vil gerne foreslå dig at tage et kig på vores Topp Mad Blog afsnitt her: http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

    Hvis du ønsker at tilføje din mad blog til listen, er alt hvad du skal gøre, er at følge vejledningen her: http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

    Vores koncept er allerede live i de øvrige Skandinaviske lande samt i Syd- og Centraleuropa, og vi leverer tusindvis af besøgende til mad bloggere dagligt. Nogle af de bedste mad bloggerne får 10.000 + besøgende fra os på en ugentlig basis.

    Forhåbentlig vil din egen mad blog også være op til toppen!


    Varm hilsen,

    Ann-Sofi
    http://www.findeopskrifter.dk/

    SvarSlet