februar 04, 2013

Nemme & lækre muffins

Dette er virkelig nogle nemme og utroligt gode muffins. De har en herlig smag og er saftige uden at være dej-agtige.

Gulerods muffins - ca. 20 små

Ingredienser
  • 2 dl rørsukker / råsocker
  • 4 æg / ägg
  • 2 dl rapsolie
  • 2 dl hvedemel /vetemjöl
  • 1/2 spsk. stødt ingefær / msk. malen ingefära
  • 1 tsk. stødt mardemumme / malen kardemumma
  • 1/2 tsk. revet muskatnød / riven muskatnöt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 dl fint revet gulerødder / finrivna morötter
Topping:
  • 200 gr. philidelphia ost
  • 2 dl flormelis / florsocker
  • 1 spsk/msk. riven citronskal eller citron saft
Sæt ovnen på 200 grader.
Pisk sukker, æg og olie luftigt/pösigt.
Bland alle de tørre ingredienser. Bland de tørre ingredienser og gulerødderne i æggeblandingen.
Fordel dejen/smeten i muffinsformene på en bageplade. Formene skal fyldes op til over lidt mere end halvdelen.
Bages midt i ovnen i ca 19 min. Køl af.

Pisk flormelis og ost og tilsæt derefter citron. Smør/bred toppingen på de færdige muffins.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar