september 15, 2010

Fiskefrikadeller med let coleslaw

Jeg har ikke fået fiskefrikadeller siden jeg var lille, men I Sverige er der ingen der spiser det. Derfor måtte jeg selvfølgelig servere det for svenskeren.

Hjemmelavede fiskefrikadeller
Ingredienser:

  • 500gr torsk (uden ben)
  • Salt & peber
  • 1/2 løg
  • 2 forårsløg
  • 1 spsk. mel
  • Lidt mælk
  • Sesamfrø
  • Olie til stegning
Blend fisken sammen med grøntsagerne til det er fint hakket. Tilsæt mel og lidt mælk.

Steg frikadellerne i olie på panden, 2-3 minutter på hver side.

Jeg lavede også min egen fedtfattige coleslaw. Fine strimler af gulerod og hvidkål blandet med lidt græsk yoghurt, citron, hvidvins eddike, sukker, senaps pulver og lidt carry pulver.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar