Rigtige gode muffins med friske blåbær.
Ca. 16 stk.
Bland de våde ingredienser sammen med de tørre og vend forsigtigt blåbærrene ned i dejen.
Fordel i muffins forme og strø 1 tsk sukker over dem.
Bages i ovnen ved 190 grader indtil de er gyldenbrune og en kniv kan trækkes ren ud. Ca. 25-30 min.
Ca. 16 stk.
- 125 gr. usaltet smør (smeltet og let afkølet)
- 1 æg
- 1,25 dl. sødmælk
- 225 gr. hvedemel
- 175 gr (+ 1 tsk.) sukker
- 2 tsk. bagepulver
- 1/2 tsk. salt
- 300 gr. friske blåbær
Bland de våde ingredienser sammen med de tørre og vend forsigtigt blåbærrene ned i dejen.
Fordel i muffins forme og strø 1 tsk sukker over dem.
Bages i ovnen ved 190 grader indtil de er gyldenbrune og en kniv kan trækkes ren ud. Ca. 25-30 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar