Ca. 20 stk.
Rør smør og sukker luftigt. Tilsæt æggene, et af gangen. Bland de tørre ingredienser sammen og rør ned i dejen. Hæld mælk i og rør grundigt.
Fordel dejen i formene. Vend rabarber skiverne i lidt sukker og stik dem ned i dejen i formene. Bages 20-25 min ved 200 grader.
- 125 gr smør
- 2 dl. rørsukker
- 3 æg
- 1 tsk. vanilie sukker
- 4 dl hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. stødt kardemomme
- 1,5 dl. mælk (gerne sødmælk)
- 1 rabarberstilk i tynde skiver
Rør smør og sukker luftigt. Tilsæt æggene, et af gangen. Bland de tørre ingredienser sammen og rør ned i dejen. Hæld mælk i og rør grundigt.
Fordel dejen i formene. Vend rabarber skiverne i lidt sukker og stik dem ned i dejen i formene. Bages 20-25 min ved 200 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar