Her kommer min opskrift på hjemmelavet falafel. Den er ret anderledes end de normale varianter, men jeg kan garantere, at de ikke bliver tørre. De skal nemlig koges før de steges... Resultatet bliver lækre, bløde og sprøde falafler.
Ingredienser:
Bland alle ingredienser sammen og form til små boller. Kog dem i vand med en boullionterning i i ca. 7 minutter.
Lad dem dryppe af.
Steg dem i masser af olie og smør til de er helt gyldenbrune og sprøde.
Ingredienser:
- 1 dåse kikærter
- 1 dl. hakket frisk persille
- 1/2 hakket løg
- 2 fed hakket hvidløg
- 2-5 spsk rasp
- 1 æg
- salt, peber
- chiliflakes
- 1/2 dl revet ost
Bland alle ingredienser sammen og form til små boller. Kog dem i vand med en boullionterning i i ca. 7 minutter.
Lad dem dryppe af.
Steg dem i masser af olie og smør til de er helt gyldenbrune og sprøde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar