En nem og himmelsk bær dessert.
Ingredienser (6 personer):
Kagekrummer:
Bland alle ingredienserne til kagekrummerne og fordel dem på en bageplade med bagepapir på.
Bag dem i ovnen i ca. 14-18 min (de skal være gyldenbrune men ej brændte). Lad dem køle af.
Blend blåbær og sukker.
Pisk fløde og sukker (må ikke blive pisket for hårdt, konsistensen skal stadig være ret løs). Bland mascarpone med flormelis og kornene fra vanliestangen. Bland det sammen med fløde blaninden.
Fordel i glas. Start med kagekrummer, derefter creme og derefter blåbær sovsen. Gentag. Læg gerne nogle friske blåbær på toppen.
Ingredienser (6 personer):
Kagekrummer:
- 120 gr smør
- 1 dl rå sukker
- 3 dl mandelmel
- 2 dl mel
- lidt salt
- 300 gr. blåbær
- 30 gr. sukker
- 2 dl piskefløde /vispgrädde
- 1 spsk. sukker
- 160 Mascarpone
- 49 gr. flormelis
- 1 vanilie stang
Bland alle ingredienserne til kagekrummerne og fordel dem på en bageplade med bagepapir på.
Bag dem i ovnen i ca. 14-18 min (de skal være gyldenbrune men ej brændte). Lad dem køle af.
Blend blåbær og sukker.
Pisk fløde og sukker (må ikke blive pisket for hårdt, konsistensen skal stadig være ret løs). Bland mascarpone med flormelis og kornene fra vanliestangen. Bland det sammen med fløde blaninden.
Fordel i glas. Start med kagekrummer, derefter creme og derefter blåbær sovsen. Gentag. Læg gerne nogle friske blåbær på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar