Sunde og saftige boller med masser af kerner - ca. 20stk.
Ingredisenser:
Hæv/Jäs dejen med viskestykke/bakduk over i 1,5 time.
Ælt/knåda dejen og del den i ca 20 stykker/bitar.
Form bollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir på.
Pensles med æg og hæld sesamfrø eller birkes på toppen. Lad bollerne hæve i 30 min og bag dem derefter i midten af ovnen på 240 grader i ca. 12 minutter.
Ingredisenser:
- 12 gr. gær
- 5 dl. koldt vand
- 2 tsk. salt
- 1 spsk/msk olivenolie/olja
- 1,5 dl. solsikkefrø/solrosfrön
- 1 dl. sesamfrø
- 1,5 dl. hørfrø/linfrön
- 1 dl müesli efter ønske
- 2 dl. havregryn
- 7 1/2 dl. fuldkorns spelt mel / fullkornsdinkel
- 1 tsk. chiafrø
- 1 tsk. psylliumfrø
- 10 gr. hybenmel/nyponskalsmjöl
- 1 æg
- 2-3 spsk./msk. sesamfrø eller birkes / valmoefrön
Hæv/Jäs dejen med viskestykke/bakduk over i 1,5 time.
Ælt/knåda dejen og del den i ca 20 stykker/bitar.
Form bollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir på.
Pensles med æg og hæld sesamfrø eller birkes på toppen. Lad bollerne hæve i 30 min og bag dem derefter i midten af ovnen på 240 grader i ca. 12 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar