Dette er virkelig nogle nemme og utroligt gode muffins. De har en herlig smag og er saftige uden at være dej-agtige.
Gulerods muffins - ca. 20 små
Ingredienser
Pisk sukker, æg og olie luftigt/pösigt.
Bland alle de tørre ingredienser. Bland de tørre ingredienser og gulerødderne i æggeblandingen.
Fordel dejen/smeten i muffinsformene på en bageplade. Formene skal fyldes op til over lidt mere end halvdelen.
Bages midt i ovnen i ca 19 min. Køl af.
Pisk flormelis og ost og tilsæt derefter citron. Smør/bred toppingen på de færdige muffins.
Gulerods muffins - ca. 20 små
Ingredienser
- 2 dl rørsukker / råsocker
- 4 æg / ägg
- 2 dl rapsolie
- 2 dl hvedemel /vetemjöl
- 1/2 spsk. stødt ingefær / msk. malen ingefära
- 1 tsk. stødt mardemumme / malen kardemumma
- 1/2 tsk. revet muskatnød / riven muskatnöt
- 1 tsk bagepulver
- 2 dl fint revet gulerødder / finrivna morötter
- 200 gr. philidelphia ost
- 2 dl flormelis / florsocker
- 1 spsk/msk. riven citronskal eller citron saft
Pisk sukker, æg og olie luftigt/pösigt.
Bland alle de tørre ingredienser. Bland de tørre ingredienser og gulerødderne i æggeblandingen.
Fordel dejen/smeten i muffinsformene på en bageplade. Formene skal fyldes op til over lidt mere end halvdelen.
Bages midt i ovnen i ca 19 min. Køl af.
Pisk flormelis og ost og tilsæt derefter citron. Smør/bred toppingen på de færdige muffins.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar