En virkelig nem opskrift som giver lækker og frisk fløde is.
Ingredienser
Pisk æggehviderne til et hårdt skum. Pisk fløden seperat. Bland alt sammen og pisk hindbærene i så de går i stykker. Vend blåbærene i hele.
Hæld det i en form (ca. 1,6 liter) og stil den i fryseren i mindst 5 timer.
Ingredienser
- 3 dl fløde
- 3 æg
- 2-3 spsk. sukrin
- 3 spsk. proteinpulver (neutral, vanilie eller hindbærsmag)
- 2 dl hindbær
- 1 dl blåbær
Pisk æggehviderne til et hårdt skum. Pisk fløden seperat. Bland alt sammen og pisk hindbærene i så de går i stykker. Vend blåbærene i hele.
Hæld det i en form (ca. 1,6 liter) og stil den i fryseren i mindst 5 timer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar