Denne er et hit hver gang.
Karrysuppe til 4 personer
Ingrdienser:
Løgene hakkes og svitses i olie sammen med karry. Ris og bouillon tilsættes og koges under låg i 10 min. Champignon skæres i kvarte og peberfrug i tern.
Grøntsager, tomater, piskefløde, hvidlæg, ingefær og estragon kommes i gryden. Suppen simrer i 10 min. Rejerne tilsættes og varmes et øjeblik. Smag til med salt og peber.
Serveres med en klat cremefraiche og pres lidt lime saft over.
Det bliver ekstra godt med lunt brød eller hjemmelavet knækbrød til.
Jeg lavede mit yndlingsknækbrød til. Opskriften kan du finde her.
Karrysuppe til 4 personer
Ingrdienser:
- 2 løg
- 1 spsk olie
- 1 spsk. stærk karry
- 1 dl ris
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 250 gr. champignon (friske)
- 2 røde peberfrugter
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dl piskefløde
- 2 fed hakket hvidløg
- 2 tsk. tørret estragon
- 300 gr. pillede rejer
- Salt, peber
- Evt. lidt hakket ingefærrod
Løgene hakkes og svitses i olie sammen med karry. Ris og bouillon tilsættes og koges under låg i 10 min. Champignon skæres i kvarte og peberfrug i tern.
Grøntsager, tomater, piskefløde, hvidlæg, ingefær og estragon kommes i gryden. Suppen simrer i 10 min. Rejerne tilsættes og varmes et øjeblik. Smag til med salt og peber.
Serveres med en klat cremefraiche og pres lidt lime saft over.
Det bliver ekstra godt med lunt brød eller hjemmelavet knækbrød til.
Jeg lavede mit yndlingsknækbrød til. Opskriften kan du finde her.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar