Grove Müesli Boller – 30stk.
Ingredienser:
Start med at veje alle ingredienserne af. Jeg rørte dejen sammen på min Kitchen Aid.
Rør koldt vand, juice, honning, salt og gær sammen.
Tilsæt müsli, grahamsmel og solsikkekerner og rør det hele godt sammen.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt og ælt grundigt indtil dejen er smidig, men den må ikke være for fast/hård.
Lad dejen hæve i køleskabet natten over.
Slå dejen sammen og form ca. 30 boller ud af dejen.
Læg dem på en bageplade med bagepapir på, pensl dem med æg og drys rugflager over.
Bollerne hæver til (næsten) dobbelt størrelse (ca. 1 time) og bages midt i ovnen, ved 180 grader i ca. 20-35 min.
Afkøles på rist. Bollerne kan med fordel fryses og bruges i madpakken.
Ingredienser:
- 8 dl. koldt vand
- 2 dl. æblemost
- 2 tsk. honning
- 20 gr. salt
- 10 gr. gær
- 250 gr. müesli (gerne uden sukker)
- 50 gr. solsikke kerner
- 250 gr. grahamsmel
- 825-900 gr. hvedemel (hvoraf jeg tog 300 gr. hvedemel special og resten almindeligt)
- “Krymmel” – 100 g. rugflager
Start med at veje alle ingredienserne af. Jeg rørte dejen sammen på min Kitchen Aid.
Rør koldt vand, juice, honning, salt og gær sammen.
Tilsæt müsli, grahamsmel og solsikkekerner og rør det hele godt sammen.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt og ælt grundigt indtil dejen er smidig, men den må ikke være for fast/hård.
Lad dejen hæve i køleskabet natten over.
Slå dejen sammen og form ca. 30 boller ud af dejen.
Læg dem på en bageplade med bagepapir på, pensl dem med æg og drys rugflager over.
Bollerne hæver til (næsten) dobbelt størrelse (ca. 1 time) og bages midt i ovnen, ved 180 grader i ca. 20-35 min.
Afkøles på rist. Bollerne kan med fordel fryses og bruges i madpakken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar