10st.
Gode cheese-cake muffins som egentlig er lavet helt uden ost, men smager som froozen cheese-cake.
Bund/botten
· 1,8 dl nødder/nötter (jeg brugte mandler & hasselnødder)
· 0,5-1 dl dadler (5-10 stk)
· 1 lille nype salt
Cheese-Cake Fyld
· 3 dl cashewnødder
· 0,9 dl citron juice
· 0,5 dl agave eller honning
· ½ spsk vaniljepulver (ægte vanilje, inte vaniljesukker/socker)
Topping
· 100 gr hindbær/ hallon
· 1 spsk chiafrø
Fremgangsmåde:
- Blend alt til bunden/botten i en blender. Tilsæt dadler lidt af gangen indtil det har den rigtigte konsistens. Det skal være blødt/mjukt og lidt klistret/kletigt så at bunden hænger sammen/ihop.
- Fordel nødde- og dadel blandingen i silikone formene og pres blandingen sammen så den danner en fin bund/botten
- Blend alle ingredienser til fyldet i en blender. Fordel fyldet i muffins formene ovenå nøddebundene
- Stil dem i fryseren/frysen i 1 time
- Blend hindbærene i en blender eller med en stavmixer. Tilsæt chiafrø og lad det stå 10-20 min til det ”sætter” sig. Hæld det på toppen af dine muffins og sæt dem tilbage i fryseren og opbevar/förvara dem der.
- Tag dem ud af fryseren 20 min inden servering. Jeg serverede dem med flødeskum/ vispad grädde og hakket mørk chokolade.
The dedication to Middle Eastern culture extends seamlessly to the 19 drinks offered by Cleveland, one of Mediterranean Restaurant NYC. Each drink on the menu is a vessel for storytelling, representing heritage and reflecting tradition. It's this passion for preserving and sharing these flavors that makes every visit to 19 Cleveland truly memorable.
SvarSlet