Grovboller
Opløs gæren i vanden. Bland derefter alle ingredienser sammen og ælt det med fingrene.
Stil den i køleskabet i op til 3 døgn.
Tag skålen ud og sæt bollerne på en bageplade med 2 skeer. Jeg fik ca. 20 stk ganske små boller.
Put en klat olie ovenpå, så bollerne bliver fine i overfladen.
Stil pladen ind i en kold ovn og sæt den på 220 grader.
Bages i ca 30 min.
- 4,5 dl. vand
- 25 gr. gær
- 200 gr. fin speltmel
- 300 gr. hvedelmel special
- 2 spsk. rasp olie
- 1 dl. hørfrø
- 1 dl. solsikkefrø
Opløs gæren i vanden. Bland derefter alle ingredienser sammen og ælt det med fingrene.
Stil den i køleskabet i op til 3 døgn.
Tag skålen ud og sæt bollerne på en bageplade med 2 skeer. Jeg fik ca. 20 stk ganske små boller.
Put en klat olie ovenpå, så bollerne bliver fine i overfladen.
Stil pladen ind i en kold ovn og sæt den på 220 grader.
Bages i ca 30 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar