marts 27, 2013

Chokolade Cupcakes med lakrids

Her kommer opskriften på de cupcakes kollegerne fik forleden.

Chokolade Cupcakes - 12stk.

Ingredienser:
  • 3 æg
  • 2,5 dl sukker
  • 60 gr smør
  • 100 gr. mørk chokolade i stykker
  • 1 dl cremefraiche eller græsk yoghurt
  • 3,5 dl hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk vaniliesukker
  • 3 spsk. kakao
  • 50 gr. hakket chokolade (grovt)
Glasur:
  • 50 gr. smør (stue temp.)
  • 4 dl flormelis
  • 1 tsk. vaniliesukker
  • 2 tsk lakrids pulver
  • 100 gr. philidelphiaost

Fremgangsmåde:
  1. Pisk æg og sukker luftigt. Smelt smør oh chokolade og bland det i æggedejen sammen med cremefraiche. Sikt de tørre ingredienser i og tilsæt den hakkede chokolade.
  2. Fordel delen i 12 papirs muffins forme i en muffins plade. Bages i midten af ovnen på 175 grader i ca. 15-20 min. De skal stadig være "klistrede" i midten når du tager dem ud, ellers bliver de for tørre.
  3. Bland alle ingredienserne til glasuren, hæld det i en sprøjtepose og fordel på toppen når dine muffins har kølet af.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar