Her kommer opskriften på de cupcakes kollegerne fik forleden.
Chokolade Cupcakes - 12stk.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Chokolade Cupcakes - 12stk.
Ingredienser:
- 3 æg
- 2,5 dl sukker
- 60 gr smør
- 100 gr. mørk chokolade i stykker
- 1 dl cremefraiche eller græsk yoghurt
- 3,5 dl hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk vaniliesukker
- 3 spsk. kakao
- 50 gr. hakket chokolade (grovt)
- 50 gr. smør (stue temp.)
- 4 dl flormelis
- 1 tsk. vaniliesukker
- 2 tsk lakrids pulver
- 100 gr. philidelphiaost
Fremgangsmåde:
- Pisk æg og sukker luftigt. Smelt smør oh chokolade og bland det i æggedejen sammen med cremefraiche. Sikt de tørre ingredienser i og tilsæt den hakkede chokolade.
- Fordel delen i 12 papirs muffins forme i en muffins plade. Bages i midten af ovnen på 175 grader i ca. 15-20 min. De skal stadig være "klistrede" i midten når du tager dem ud, ellers bliver de for tørre.
- Bland alle ingredienserne til glasuren, hæld det i en sprøjtepose og fordel på toppen når dine muffins har kølet af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar