Nu når det stadig er koldt udenfor er det ekstra godt med suppe.
Ingredienser:
Steg løg og svamp på panden i smør.
Tilsæt mel og vin og lade syde 5 min.
Tilsæt mælk og bouillon og kog på svag varme i 10 min.
Mix suppen med en stavblænder eller i en blender.
Pisk fløden let.
Tilsæt fløden og rør rundt.
Ingredienser:
- 1 Liter svamp (kantareller)
- 1 løg
- 3 spsk. smør
- 2 spsk. hvedemel
- 1 dl hvidvin
- 5-7 dl mælk
- 1,5 grøntsags bouillon terning
- 1,5 dl fløde
- Salt, peber
Steg løg og svamp på panden i smør.
Tilsæt mel og vin og lade syde 5 min.
Tilsæt mælk og bouillon og kog på svag varme i 10 min.
Mix suppen med en stavblænder eller i en blender.
Pisk fløden let.
Tilsæt fløden og rør rundt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar