Denne græskarsuppe blev virkelig lækker.
Ingredienser:
Del græskaret, tag kerner ud, fjern skrællen og skær i tern.
Læg græskar, løg, kartoffler, hvidløgsfed på en bageplade og hæld olie og urter over.
Steg i ovnen i ca. 30 min til græskaret er blødt. Vend grøntsagerne en gang efter halve tiden.
Hæld alt i en gryde og tilsæt fløde, vin, vand og fond. Mix med stavblænder eller i en blænder til en cremet konsistens.
Hæld tilbage i gryden og varm op. Tilsæt mere salt og peber efter behov.
Jeg serverede den med lidt sesamfrø og lækker olivenolie på toppen.
Ingredienser:
- ca. 1 kg græskar (jeg brugte butternut squash)
- 3 kartofler i små tern
- 3 schalottenløg i kvarte
- 6 hvidløgsfed (hele)
- Timian
- 3 spsk olivenolie
- Salt, peber
- 1 dl fløde
- 2 dl hvidvin
- 6 dl vand
- 3 spsk kyllingefond
Del græskaret, tag kerner ud, fjern skrællen og skær i tern.
Læg græskar, løg, kartoffler, hvidløgsfed på en bageplade og hæld olie og urter over.
Steg i ovnen i ca. 30 min til græskaret er blødt. Vend grøntsagerne en gang efter halve tiden.
Hæld alt i en gryde og tilsæt fløde, vin, vand og fond. Mix med stavblænder eller i en blænder til en cremet konsistens.
Hæld tilbage i gryden og varm op. Tilsæt mere salt og peber efter behov.
Jeg serverede den med lidt sesamfrø og lækker olivenolie på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar