Chokolademousse kage - 12 stykker
Ingredienser:
Bund
- 200 gr. Mandelmasse
- 2 æg
- 2 spsk. Kakao
- Smør til formen
Mousse:
- 200 gr. Mørk chokolade
- 3 æggeblommer
- ½ + 2 ½ dl fløde
Ovn 175 grader
Riv mandelmassen og pisk det sammen med æggene med en el pisker.
Sikte kakaoen ned i. Klem bagepapir fast i bunden af en springform og smør resten af formen. Hæld massen i bunden. Bag i midten af ovnen 15-18 minutter. Køl af.
Mousse:
Smelt chokolade over vandbad. Fjern skålen og tilsæt æggeblommerne og ½ dl fløde. Køl af ca. 15 min.
Pisk 2 ½ dl fløde til flødeskum. Vend 1/3 del af fløden i chokoladecremen og derefter resten.
Fordel det varsomt ovenpå bunden. Stilles kold mindst 2 timer.
Serveres med flødeskum og hindbær. Sikte lidt kako over ved serving.
På billederne har jeg lavet lavet mini varianeter i små skåle i stedet for i den store form.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar